SERVICES

Interior design planning
Single advisory meeting
Construction management
Furniture design
Interior styling, decoration
Design visualization
Designer’s site supervisionSARA LEVENDEL

tel.: +36 30 557 82 46
mail: [email protected]

MOBIUS GRID

The Most Advanced Grid Generator

A Versatile Grid System

Mobius Grid Generator allows you to deeply customize the grid layout. The possibilities are really unlimited… A dedicated reorder plugin was created in order to facilitate the element order/size in the grid.

 • 4 different sizes
 • 2 different styles for portfolio and blog
 • Adjustable gutter width
 • Grid layout and Masonry Layout
 • Horizontal/Vertical layout grid
 • Custom Number of element in the grid
 • Custom reorder of each element
 • One page setting for all elements
 • Ajax or pagination grid system
 • Ajustable aspect ratio of element
 • Touch device compatibility
 • Multi instance
All
0
Beton
0
Fa
0
Graffiti
0
Kislakás
0
Lakóház
0
Moziszék
0
Nagylakás
0
Textil
0

Different Styles

1-RTK19

2016-01-06

 3

2-BV06

2016-01-05

 0

6-FSR

2016-01-04

 1

3-RKC12

2016-01-03

 1

4-TRZ50

2016-01-02

 2

5-LBC15

2016-01-01

 4

Custom Aspect Ratio

ÜDVÖZLET

2015-12-28
A tervezés A tervezés folyamata eleinte sok-sok beszélgetésből áll, amelynek során megismerem az ízlésedet, életstílusodat, igényeidet és a lehetőségeidet. Sokszor fogunk tér-érzetről beszélgetni, időnként azt javaslom majd, lépjünk hátra képzeletben két lépést, hogy az egész képet lássuk, hogy utána újra elmerülhessünk a részletekben. Számtalan ötletet és rajzot hozok majd, elviszlek olyan boltokba, ahol úgy sejtem, neked tetsző dolgokat találunk majd. Lehet, hogy sok-sok vad ötlettel érkezel, amikben közöttt rendet kell vágnunk, de az is előfordulhat, hogy nem körvonalazódott benned még igazán, hogy mit szeretnél, akkor együtt fogjuk felépíteni a lakásod saját világát. A közös munka során megtanulok a te fejeddel gondolkozni, hogy később, amikor az építkezés során egymillió döntést kell hozni, minél több terhet vehessek le a válladról. Ügyelek arra, hogy ne raboljam el túl sok idődet: ha a tervezés és kivitelezés ideje alatt külföldön tartózkodsz, vagy nyakig ülsz a melóban, akkor amit csak lehet, online intézünk, és csak akkor találkozunk személyesen, amikor az igazán fontos. Döntések Érdemes megfontolnod, milyen mértékű munkát vársz tőlem: ha tanácsadásra van szükséged, akkor néhány találkozó alkalmával segítek a kérdéseidre megkeresni a válaszokat, és onnan önállóan folytatod a tervezést, kivitelezést. Ha inkább átadnád ezeket a feladatokat, akkor is te döntesz, de én vezetlek végig a döntések során: feltárom a döntési alternatívákat,kérdezek tőled, ha szükséges, a felmerülő problémákra megoldási javaslatokat adok, intézem a rendeléseket, felügyelem a munkálatokat és képviselem az érdekeidet mind a kereskedőkkel, mind a kivitelezővel szemben. Arra foglak sarkallni, hogy ár-érték arányban jó döntéseket hozzunk, ezért mindig elérhető lesz számodra a kötségvetés, amiből láthatod, hogy állunk. Így egy-egy anyagi kérdést mindig az egész projekt viszonylatában tudunk megítélni, ami jó mankó ahhoz, hogy ne szálljanak el a költségek. Az építkezés hagyományosan stresszes műfaj, hiszen az idő és a költségvetés nyomásán túl sok konfliktust kell felvállalni, ha az ember nem akar aránytalan kompromisszumokat kötni. Számomra a tervezés és építkezés folyamata mégis nagyon élvezetes, és igyekszem azzá tenni azok számára is, akikkel együtt gondolkodom.Klassz látni, ahogy az elképzeléseink életre kelnek, és nem bánom, hogy sokat kell vitatkoznom mesteremberekkel, ha a közös gondolkodás jó megoldásokhoz vezet. Az építkezéssel járó stresszfaktorokat inkább kihívásként élem meg: az érdekel, hogyan lehet adott megkötések mentén a lehető legjobb, legyegyedibb, legszerethetőbb eredményt elérni. Éppen ezért igyekezlek majd téged is felkészíteni a várható kockázatokra (egy építkezés során mindig van valami meglepetés), hogy te is minél inkább örömödet leld a közös munkában.

THE TEAM

2014-04-21
Cras sed lobortis libero. Pellentesque arcu lacus, dignissim ut porta in, interdum vel risus. Curabitur non est purus. Ut adipiscing purus augue, quis elementum dolor convallis id.